Categorieën

Farbenmixpatronen / babypatronen / Zwergenverpackung vol II

Zwergenverpackung vol II
Zwergenverpackung vol II

Babycollectie in de maten 50/56, 62/68, 74/80, 86/92


€ 8,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

preview
Patroon in verschillende maten 50/56, 62/68, 74/80, 86/92

 

Met deze gemakkelijk te maken patronen kan een complete babycollectie genaaid worden. De meeste modellen zijn lekker warm gevoerd en kunnen ook zo gemaakt worden, dat ze aan twee kanten te dragen zijn. Kies je niet te erg rekkende stoffen, met de uitgebreide beschrijving met foto’s lukken deze modelletjes ook als je een beginnende naaister bent.

Dit is babymode die nergens te koop is. Met liefde gemaakt en en uniek - net als ieder klein mensenkind.

Shirt „Frechdachs“
Dit shirt wordt van de kleinste restjes tricot gemaakt of van papa’s oude shirt. In ieder geval wordt het een blikvanger!

Broekje „Knuffelbroek“
Van dubbele tricot gemaakt met een zacht boordje eraan, zo heb je een warme broek. Van enkele stof is het een luchtig zomerbroekje, gecombineerd met het “Frechdachsshirt” wordt het een heel pakje. Maak hem van zachte tricot of nickyvelours.

Jeans „Räuberhose“
Zooo cool, zooo’n fijn model en ook nog zooo snel genaaid is deze broek voor kleine boefjes en kruipertjes. Maak hem van zachte spijkerstof, knuffelbaar fleece, ribcord of van bonte katoentjes, … kies zelf de look!

kort vestje „Purzel“
Dit „ Purzeltje“ is lekker warm over het shirt. Hij is heel gemakkelijk zo te maken, dat hij aan twee kanten te dragen is, van dubbele stof, lekker warm en toch zit hij lekker, niet te strak. Maak het van tricot, nickyvelours, badstoftricot of fleece. Alle rekbare stoffen zijn geschikt.

Longshirt „Elfentuniek“
Het kleine elfje krijgt haar eerste jurkje dat dan lang meegroeit tot tenslotte een lang shirt. Maak het van nickyvelours, vrolijke tricot, bloemetjes-interlock of maak er beter gelijk twee!

Overall „Kuschelanzug“
Dit pak heb je echt nodig! Maak hem voor de winter van warme fleece, nickyvelours of winterbadstoftricot. Voor de zomer of voor het strand van joggingstof of dubbele tricot….

Alle patronen vallen normaal qua maat en geldt de lichaamslengte als basis voor de maat. Deze modelletjes groeien door de oprolmogelijkheid van mouwen en broekspijpjes veel langer mee dan gekochte modelletjes.

Voorbeelden en een uitvoerige stap-voor-stap begeleiding met foto's zijn te vinden op farbenmix.de.

Copyright: farbenmix.de/Sabine Pollehn. Het genaaide model mag verkocht worden. Het is echter NIET toegestaan de modellen zonder toestemming in grotere hoeveelheden te produceren!Design: farbenmix, 2012. Alle Rechte vorbehalten.