Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter

Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter
Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter
Stylefix: dubbelzijdig plakband 10 meter
dubbelzijdig vliesdun plakband. Makkelijk op zijn plek te brengen, want het blijft pas echt goed zitten, als het stevig aangedrukt wordt.
€ 2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nieuw! Nu op een rolletje van 10 meter! Handig om kennis te maken met dit plakband. Ik gebruik het het meest voor ritsen: je plakt de rits op zijn plaats en stikt hem vast. Sommigen hebben bij warmte last van een plakkerige naald, zorg daarom met warm weer dat je naast het band stikt dat maar een paar millimeter breed is. Eerlijkgezegd heb ik zelf geen last van plakkende naalden, maar ik hoor het weleens van mensen. 

Stylefix:
Tot nu toe hebben we bandjes, buttons, etiketten en nog veel meer vastgespeld of met spuitlijm of plakstift voor het stikken vastgeplakt. Vaak bleef het golven, werd alles plakkerig of ging het verschuiven.

We hebben een jaar lang samengewerkt met verschillende plakbandleveranciers en na eindeloos veel testen kunnen we nu eindelijk een smal, voor textiel perfect plakband voorstellen.
Door de hele speciale samenstelling van de plaklaag is de tape nu vorm- en kleurvast en blijft ook na vele wasbeurten soepel. De stof wordt er niet zwaarder door. De plaklaag wordt geactiveerd door druk. Het plakband kan daarom rustig op de juiste plaats gelegd en weer gecorrigeerd worden, pas door het aandrukken met de vingers gaat het aan de stof plakken.
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, zodat je nu veel lastige hoekjes en bandjes voor het stikken heel goedkoop vast kunt plakken.

Stylefix is ideaal om - bandjes
- kleine stukjes vilt op borduurvlies
- keeropeningen
- borduurtjes en kleine applicaties
- applicatiestof bij het borduren
- zomen
- dubbele zomen
- ritsen
- moeilijk bereikbare plaatsen
- etiketten
- naadband
- ritsen in een jas (wel dicht bij de rand plakken, zodat het plakband later door de stof wordt afgedekt).
- opgezette zakken (het plakband moet wel binnen de tweede stiknaad blijven) vast te plakken.

Omdat de plaklaag met druk werkt, gewoon het plakband aandrukken als het goed zit, dan kan daarna met gemak alles netjes, snel en precies vastgestikt worden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Neem contact met mij op : lilian@kleurenmix.nl