coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam

coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam
coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam
coupon 160 cm: Skyler: NANO softshell: gemêleerd braam
De binnenkant is grijze fleece. Bijpassende boordstof Jenaro 1648 of Heike 1648 Skyler is van Swafing
€ 0,14
€ 0,05
Prijs per centimeter

Dit product heeft een minimale afname aantal van 160

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie moderne herfstkleur! 
Deze softshell is wat steviger en dikker dus ook warmer dan de andere softshells. 
Deze NANO -softshell is waterafstotend en winddicht. 
Je kunt de stof nog voeren, maar nodig is het niet, de binnenkant is grijze microfleece!
 Afwerken kan met omvouwelastiek. 

 

Voor zakken of dunne beleggen kun je ook Borax gebruiken of  Noah. Beleggen van dezelfde softshell maakt de lagen erg dik. 

Op de foto's zie je een meisje met jas van deze stof. De boordstof is Heike 1648 maar ook de stevigere Jenaro 1648 past er mooi bij. 
Het patroon is de Shiva van Mialuna. Zie de foto's bij "relevante producten".

Breedte: 145 cm
materiaal: 100% polyester

Deze stof is aan één kant glad, aan de andere kant is microfleece. Deze softshell is winddicht en waterafstotend.
Deze softshell is van Swafing uit de Skyler serie

 
De stof is lekker soepel en niet dik of stug. Daardoor geschikt voor jassen en jacks, hondenjassen, speeljasjes omdat de stof ijzersterk en gemakkelijk te wassen is. De stof hoeft niet te worden afgewerkt want hij rafelt niet. Hij hoeft ook niet te worden gevoerd, want hij is al warm genoeg voor onze Nederlandse winters. Wordt het echt koud in februari bijvoorbeeld, doe er dan een bodywarmer overheen of een dikke trui eronder. 

Breedte: 145cm  100% polyester
Gewicht: 380 g/m2


 Vraag gerust een gratis proeflapje aan, dit soort stoffen moet je eigenlijk eerst voelen. Geen verzendkosten voor het opsturen van staaltjes.

 
Een paar tips om deze stof met een eenvoudige huishoudnaaimachine te verwerken:
 
• knip beleggen en dubbele delen (zak, ritsbescherming) van een dunnere stof. Zo voorkom je dikke naden.   
• kies voor een grote steeklengte, dan krijg je een mooie gelijkmatige naad.
• werk alle patroondelen eerst met een zigzagsteekje of de locker af, dan kan de naadtoeslag na het naaien open gevouwen en zo doorgestikt worden. Zo krijg je geen dikke naden
• Softshell kan met een normale naald (nr 80 of 90) genaaid worden, er is geen speciale naald voor nodig. 
• borduur liever niet direct op de softshell, daardoor komen er veel teveel gaatjes in de stof. Borduur liever op een reststukje softshell of op een andere soort stof en naai de borduur dan rondom op de jas vast. Deze eenvoudige manier houdt de kwaliteit van de stof intact.
 
 
Wasadvies Softshell
 
Softshell hoeft niet voorgewassen te worden. De stof is van zichzelf al vuilwerend en krimpt niet. Toch moet de jas toch af en toe gewassen worden omdat de zouten van het transpireren wel in de stof kunnen achterblijven.
 
Softshell kan het beste met vloeibaar fijnwasmiddel gewassen worden. Gebruik geen waspoeder en wasverzachter, want vooral dat laatste verstopt de poriën en verhindert het ademen van de stof.
 
Softshelljassen kunnen het beste binnenste buiten gewassen worden op een zo laag mogelijke temperatuur, liefst van koud tot max. 30 °C op een fijnwas-programma. Niet te hard centrifugeren.
 
Droog softshelljassen niet in de droger, maar bijvoorbeeld op een hangertje, dan is de jas gelijk weer mooi in model en strijken is overbodig.
 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Neem contact met mij op : lilian@kleurenmix.nl