snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd

snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd
snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd
snaptang met bloemenmotief groen/roze plus kleurenpakket met 200 snaps (maat 20),ongesorteerd
In het zakje zitten 200 snaps met willekeurige kleuren in alle onderdelen. Je kunt dus 200 drukkertjessets maken, maar wel in verschillende kleuren.
€ 35,50
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actiemodel snapjestang met speciaal bloemmotief

Deze tang is van Duits fabrikaat en is dezelfde als de tang die in de koffer zit.
De snaptang van  BabySnap®  heeft vergeleken met de tot nu toe bekende KAMsnaptang een aantal verschillen :

  • de handvatten zijn ietjse langer. Daarmee kun je daarom ook meer kracht zetten en ook voor grote handen is dat gemakkelijker.
  • de ruimte tussen malletje en kruising is groter, waardoor je verder de stof in kan gaan en snaps verder weg van de rand vast kunt knijpen.
  • de malletjes voor de verschillende drukkergroottes hoeven niet vastgeschroefd te worden maar enkel in de opening geklemd. Geen schroevendraaier meer nodig. 

De drukkertjes zijn ideaal voor tassen en tasjes, kleding voor baby's, kleine kinderen en natuurlijk voor iedereen. Ook handig om dekbedovertrekken mee te sluiten zodat het dekbed niet meer uit de overtrek glijdt. Handig ook voor zelfgemaakte luiers.

Dit model  "Flower" is er in drie prints en bevat: 

  • 1 x  snaptang
  • 4 x malletjes voor KAMsnapdrukkertjes : klein (maat 16 ) T3,  middel (maat 20) T5 en groot maat 24)  T8a en T8b . (We hebben alleen snapjes in maat T8a)
  • 1 x priem om gaatjes in de stof te maken
  • 1 x extra metalen stift voor de snapjes maat 24 (ik doe dat altijd met dezelfde stift, gaat ook prima en scheelt een hoop gedoe)Een tang met TWEE kleurenpakketten van 100 snaps in de normale meest gangbare maat, maat 20. Een priem wordt erbij geleverd.
Moeilijk om een kleur te kiezen?
Neem dan het kleurenpakket met de meest gangbare kleuren voor een aantrekkelijke prijs!
Dit is maat 20
De kleuren zijn: 1helderrood, 2 diepdonkerblauw,3 wit, 5 zwart, 7 geel, 8 helder blauw, 11 goud, 14 appelgroen, 16 blauw, 20 lichtblauw, 22 ivoorwit, 28 lavendel, 35 donkerpaars, 40 zachtoranje, 41 paars, 44 lentegroen, 45 zilver, 46 turquoise, 51 groen, 54 donkerrood, 55 oranje, 58 donkerkobaltblauw, 59 mintgroen-zeeblauw, 60 donker zilver, A5 roze

De mengpakketen kunnen onderling verschillen.

Eén zakje van 100 snapjes:
In ieder zakje zitten 100 snaps met willekeurige kleuren in alle onderdelen. Je kunt dus 100 drukkertjessets maken, maar wel in verschillende kleuren, dat betekent dat je veel kapjes van verschillende kleuren kunt overhouden en ook andere losse onderdeeltjes weer in andere kleuren. Hoe meer zakjes van 100 je hebt, des te meer complete setjes je kunt maken.

in de zak met 100 snapjes zitten nu  25 kleuren, de meest gangbare en meest geliefde kleuren. In een zak van 100  zitten niet 100 complete kleurensetjes. Er kunnen 5 zwarte en 1 witte in zitten, in principe. Of 4 rode en maar 2 roze. Maar met twee zakken van 100, verdubbel je al het aantal setjes.


http://www.kamsnaps.com/Instructions-for-Snap-Pliers-15.html
Hier is veel informatie te vinden, dit is de originele KAMsnapsite waar de tangen ook vandaan komen. Kijk even naar de filmpjes voor een duidelijke instructie van de tang!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Neem contact met mij op : lilian@kleurenmix.nl